Om Selskapet

Selskapet

Metric Industrial AS er en merverdiskapende salgs- og serviceleverandør som tilbyr høyteknologiske løsninger og produkter fra verdensledende produsenter til den norske industrien.

Metric Industrial AS tilbyr produkter og løsninger for flere typer industri, automasjon, test, elektronikkindustri. Vi tilbyr måle- og testløsninger for både wireline og wireless applikasjoner. Innen industriautomasjon tilbyr vi komponenter/løsninger til systemintegratører, maskinbyggere, elektronikkindustrien samt maskin/fabrikk automasjon. Innen strømforsyning tilbys produkter til Industri, produksjon, lys og energi. 

Metric Industrial AS er fra april 2015, navnet på fusjonen av Metric Industrial AS og Fox Electronics AS. Fusjonene skjedde mai 2014. Navnet i denne perioden var Fox Metric AS. Fox Electronics AS ble grunnlagt våren 2004 og var eid av de ansatte frem til Addtech AB kjøpte firmaet høsten 2010.
Metric Industrial AS ble skilt ut fra Metric AS 1. januar 2005 for å styrke satsningen mot industrimarkedet i Norge. Metric AS har historie helt tilbake til 1967. Metric Industrial AS er nå en del av Metric Industrial Group med kontorer i Finland, Sverige, Danmark og Norge. Vårt kompetente personale og våre verdensledende leverandører jobber sammen for å forstå kundenes behov og for å kunne tilby og finne den beste løsningen for kostnadseffektivitet og fleksibilitet.