Aaeon lanserer ny hardwareplattform for Braswell

AAEON®, en stor utvikler av industrielle dataløsninger, presenterte nylig den kommende GENE-BSW5 subcompact hovedkort og FWS-2260 Network Appliance, selskapets to første tilbud med den nyeste Intel® SoC-linjen.

Produsert med cutting-edge 14 nm prosess, har strømforbruket til begge produktene blitt ytterligere redusert til 6W, sammenlignet med 10W på sine forgjengere, som utnytter den forrige generasjon SoC.
Støtte for større minnehastigheter og I/Os er også innlemmet i de nye kretsene for å introdusere noen av dagens mest ettersøkte teknologiske funksjoner til det ordinære markedet.

GENE-BSW5 3.5''subcompact hovedkort, etterfølgeren til GENE-BT05, vil være i stand til å håndtere tre uavhengige skjermer fra hovedkortets HDMI, VGA og LVDS. Brikkens støtte for flere I/O hjalp også det nye hovedkortet til å utvide til seks COMs, 4 USB 3.0 og en USB 2.0-port.
Også fordeler fra den forbedrede I/O-støtten er gitt FWS-2260. Ikke bare kan mer SATA og USB-porter innarbeides, men brikkens forbedrede støtte for minne gir også tilgang på raskere RAM som kan brukes. SoC'en kommer også med forbedrede sikkerhetsfunksjoner som gjør nettverksenheter tryggere og sikrere.
"Den nye arkitekturen er rettet mot to fremtredende aspekter i dagens datalandskap, UHD videoer og IOT, med forbedrede videogjengivelsesevner og nettverkssikkerhetsfunksjoner", sier Jonathan J Luse, Intel Senior Product Line direktør. "Å være en av de tidlige SoCs basert på 14nm, håper vi den nye generasjonen av Intels produkter hjelper våre partnere i å vinne nye design".

For mer informasjon om GENE-BSW5 og FWS-2260, kan du gå til, www.aaeon.com

Intel, Intel Pentium og Intel Celeron er registrerte varemerker for Intel Corporation i USA og andre land.

Aaeon Presenterer N3000 familien

news_ti_150602_nsr5a