Nyheter

PosCon3D

PosCon3D

Baumer lanserer ny 3D lasersensor!

Den nyskapende optiske kantsensoren Poscon 3D av Baumer er det kraftigste i sin klasse. Den vil pålitelig mestre oppgaver som før kun var tilgjengelig for komplekse laser målesystemer. Poscon 3D gir imponerende bekvemmelighet i både drift og installasjon.
Flere opsjoner gjør sensoren til en allsidig løsning for å pålitelig oppdage kantposisjoner og objekt eller mellomrom/åpninger. Dette klarer den uten separat reflektor. Objektbevegelser mot og bort fra sensoren inne i målefeltet vil ikke påvirke måleresultatet. Poscon 3D vil pålitelig identifisere ethvert objekt - uavhengig av farge og overflate.

qTarget sørger for å registrere den optiske sensoraksen til monteringshullene. Dette gir enkel systemintegrasjon tidlig i planleggingsstadiet ved hjelp av sensor CAD-data.

Betjeningen er like enkel: Installer, justere til objektet og velge ønsket språk på berøringsskjermen - det er det.

Poscon 3D gir ytterste applikasjonsfleksibilitet. Kantposisjoner registreres pålitelig, selv når sensoren er installert i en vinkel på inntil 30°. Objektbredden blir identifisert innen brøkdeler av et sekund og med en nøyaktighet på 2/10 av en millimeter - uansett hva som er objektets posisjon inne i målefeltet.

Poscon 3D kan også identifisere sentrum av et objekt. Så snart gjenstanden er utenfor toleranseområdet, vil føleren utløse koblingsutgang.

Kantsensoren er forutbestemt for gap kontroll i emballasje. Ved å presist måle gapet mellom lukkefliker, vil Poscon 3D umiddelbart identifisere om boksen fortsatt er åpen.

 

Trykk her for mer info.