Nyheter

PyroCube

Calex lanserer ny temperatursensor

PyroCube er ideell der rask avlesning er påkrevd, eller der målepunktet er veldig lite.

Egenskaper:

  • Temperatur 0 ° C til 500 ° C
  • Kontinuerlig LED sikte viser plasseringen og størrelsen av den målte stedet mens avlesninger blir tatt
  • Veldig rask responstid: 10 ms
  • Målepunkt helt ned til 1,6 mm
  • Flerspråklig berøringsskjerm (tilleggsutstyr)

Kabel-produksjon:

Det er nå mulig å overvåke temperaturen i isolasjon og vindsperre som de er brukt på svært smale kabler, unngå produksjonsfeil og sikre høy, repeterbar produktkvalitet.

Plastikk

Produksjon av plastrør og profiler krever temperaturkontroll for å sikre jevn kvalitet. Røret eller profilen kan være smal, slik at den meget lille flekken PyroCube trenger for å måle er ideelt. Hvis formen blir endret, må siktevinkelen til sensoren ofte bli justert, og med den innebygde LED siktestrålen tilgjengelig gjøres dette enkelt.

Elektronikk:

PCB testing - Når du skal teste funksjonen av kretskort, kan små komponenter varme opp veldig raskt. PyroCube kan overvåke temperaturen i svært små komponenter og lese deres overflatetemperatur umiddelbart.

Mat

PyroCubes avanserte peak hold funksjonalitet er ideell for rask bevegende transportbånd, spesielt i matproduksjon. Med PyroCube, er det nå mulig å måle temperaturen i tusenvis av individuelle elementer hvert minutt.

PyroCube kan benyttes i mange andre anvendelser enn de som er nevnt ovenfor. For mer informasjon om bruk av denne sensoren i din applikasjon, eller for å få hjelp i å velge den mest passende modell, kontakt Terje Haslie (40 55 04 97).