Micro Detectors

Fra 1971 designer og produserer M.D. Micro Detectors S.p.A. et bredt spekter av industrielle sensorer.

M.D. Micro Detectors er rik på tradisjon og menneskelige, profesjonelle og materielle ressurser, noe som betyr teknologi, kvalitet, pålitelighet, kontinuitet, service og innovasjon over hele verden.

Som mange andre vellykkede forretningshistorier som er typiske for vår region, ble M.D. Micro Detectors født i en garasje etter inspirasjon fra en fysikklærer ved et teknisk institutt i Modena og utviklet seg konstant gjennom årene, frem til i dag. Byen vår, Modena, ligger i Motor Valley (gode merker som Ferrari, Maserati, Pagani, De Tomaso ble født og har utviklet seg i dette territoriet), det er et område med stor entreprenørånd. Modena er en del av Emilia Romagna og Nord-Øst-Italia, det vil si et av de mest avanserte områdene i verden når det gjelder industrialisering, arbeidskultur og livskvalitet.

For å bedre forstå vårt teknologiske nivå, tenk bare at MD, for eksempel, var den første industrien som produserte fotoelektriske sensorer i M18 sylindrisk form, ble en internasjonal standard, samt realiserte forskjellige typer områdesensorer.

Teknologi, kvalitet og pålitelighet til produktene våre, samt kundeorientering, har alltid vært hoveddriverne i selskapets strategi.

VÅR PRODUKTPORTEFØLJE ER SAMSET AV:
Fotoelektriske sensorer
Nærhetssensorer
Ultralydsensorer
Områdesensorer
Sikkerhetsutstyr
Tilbehør

M.D. Micro Detectors er også i stand til å tilby og realisere tilpasning av katalogprodukt, basert på kundenes spesifikke behov, samt å utvikle og realisere innovative løsninger for industrielle applikasjoner ved hjelp av sin egen teknologi.

Alle design- og produksjonsprosesser, basert på Lean Thinking Principles, er gjenstand for konstante undersøkelser og alle produktene testes to ganger.

M.D. Micro Detectors’ kvalitet bekreftes av mange sertifiseringer som selskapet vårt har fått i løpet av årene: Systemet er ISO 9001:2008 og mange produkter er CE, ATEX, cULus, Diversey, TÜV og ECOLAB-sertifisert. Produktene våre for mat og harde miljøer overholder IP69K-beskyttelsesparametere.

Siden 1990 holder vi til i et komfortabelt anlegg på 6.733 mq i Strada Santa Caterina 235 i Modena. Nå utføres hele den industrielle prosessen (fra utviklingen av produktene til levering til kundene) alle våre aktiviteter i vårt hovedsete av våre folk.

Vi tror sterkt på viktigheten av internt å ha kompetanse og kontroll på alle prosesser samt produksjons- og produktteknologier. Vi har stor tro på at den italienske karakteren til produktene våre og teknologien vår er en skatt av uvurderlig verdi for våre kunder og for våre interessenter.

MD-Micro-Detectors