FSP UPS

FSP Group er en av verdens ledende produsenter av strømforsyninger. Siden etableringen i 1993 har FSP Group fulgt ledelseskonseptet "service, profesjon og innovasjon" for kontinuerlig å oppfylle sitt ansvar som en leverandør av grønn energiløsning. Med kombinasjonen av sin ledende rolle innen strømforsyningsteknologi og dyrking av grønt energifelt, tilbyr FSP Group nå mer konkurransedyktige kvalitetsprodukter og gjør seg selv til den mest pålitelige partneren for kunder, forbrukere og leverandører med felles skaping av maksimerte verdier.

Under kontinuerlig FoU innen avansert teknologi og posisjonering i ultrahøy effektivitet, optimal produktlevetid og utvikling av alternativ energi, vil FSP Group introdusere langsiktig akkumulert strømforsyningsteknologi til flere bruksområder for å dekke innovative produkter innen IKT, forbrukerelektronikk, industriell, belysning, medisinsk og alternativ energi.

FSP Group i jakten på visjonen om bærekraftig utvikling bygger sitt internasjonale grønne merkevarebilde for å formidle 3S-konseptet (Safe, Stable, Saving) og for å oppfylle sitt samfunnsansvar.

FSP-Logo